Natūralių ingredientų supergalia

Jau tūkstančius metų gamta rodo mums savo dosnumą, leisdama atrasti bei naudotis nesuskaičiuojama augalų galybe. Būtent augalai bei jų gydomosios savybės nuo seno žmogui padeda palaikyti gerą sveikatą ir, žinoma, jaunystę ir grožį.

Pasitelkite fantaziją – didelė pieva, pilna kvapniausių gėlių bei vaistažolių. Po pievą atsargiai žengia žmogus vis pritūpdamas ir pauostydamas gėlių žiedus ar paliesdamas vaistažolių lapelius. Atsargiai nuskina melsvai violetinį žiedelį su koteliu ir įsideda į pintinę. Štai šį žiedelį žmogus plikys karštu vandeniu ir gers jo nuovirą visą rudenį bei žiemą, kad šaltąjį sezoną nesirgtų. Visai greitai šis augalas gaus čiobrelio pavadinimą.

Nusikelkime į šiltesnę geografinę zoną – per tankų atogrąžų mišką, prisirpusiame žalios spalvos, atsargiai keliauja žmogus. Čia gamta jam duoda daug saulės, todėl jo oda visada yra sausa ir nudegusi. Žmogus stabteli, nusipjauna kokoso riešutą ir įsideda jį į krepšį. Parėjęs namo, perskels jį pusiau, nuplaus ir išdėlios po kaitinančia saule. Sulaukęs išsiskiriančio aliejaus, juo tepsis visą kūną, taip sudrėkindamas odą bei apsaugodamas ją nuo kaitinančios saulės.

Žinoma, visa tai buvo labai seniai. Šiuolaikiniam žmogui nebereikia rūpintis papildomomis žiniomis apie augalus ir tuo labiau gamintis nuovirus ar kosmetiką. Ir vargu ar jis turėtų tam laiko, nes išgyvena, ko gero, dinamiškiausią žmonijos gyvenimo periodą.
Mokslas, taip sparčiai einantis pirmyn, leido kosmetikos industrijai kurti produktus, kurie yra greičiau pagaminami, leidžiantys pasiekti norimą rezultatą per trumpesnį laiką bei už mažesnę kainą. Žinoma, visa tai labai patogu, tačiau tenka pripažinti, kad šių laikų kosmetika tapo įvairiausių chemikalų, nenatūralių kvapiklių bei konservantų mišiniu. Todėl labai džiugu, kad pastaruoju metu žmogus vėl grįžta prie natūralios kosmetikos, kurios filosofija bei gamyba paremta gamtos rodoma darna, jos lobiais bei senovės žmonių išmintimi ir žiniomis.

Todėl Natures, natūralios kosmetikos šalininkė, kviečia žmogų lėtinti gyvenimo tempą, vėl atsisukti į gamtą, giliai įkvėpti bei mėgautis jos dosnumu.

Būkite sveiki ir gražūs, naudodami tik natūralią kosmetiką savo kūnui. Lėtai įkvėpkite tikrus, gamtos duotus natūralios kosmetikos kvapus bei įvertinkite teigiamą įlgalaikį natūralios kosmetikos poveikį jūsų kūnui bei sielai.

Pirkinių krepšelis