Išskirtinis kokybės sertifikatas – NaTrue

Sutikite, kad šiandien labai daug kosmetikos buteliukų yra paženklinti įvairiais užrašais ar logotipais. Paprastam pirkėjui šie ženkliukai ne visuomet yra suprantami . Todėl norime Jus supažindinti su vienu svarbiausiu kosmetikos pasaulio sertifikatu – NaTrue.

NaTrue – tai pirmasis tarptautiniu mastu atpažįstamas kokybės ženklas, įrodantis, kad produktus yra organinis ir natūralus. Asociacija NATRUE buvo įkurta 2008 metais ir vienija pirmaujančius natūralios kosmetikos gamintojus Europos Sąjungoje. Natrue ženklas garantuoja kosmetikos gaminių natūralumą.

Ant prekės buteliuko esantis NaTrue logotipas reiškia, kad priemonė yra:

• tik iš natūralių ir ekologiškų sudedamųjų medžiagų;

• priemonės sudėtyje nėra sintetinių kvapiųjų medžiagų ar dažiklių;

• priemonės sudėtyje nėra naftos produktų;

• produktas pagamintas, laikantis tvaraus gamybos proceso;

• nėra GMO

• produktas neišbandomas su gyvūnais.

„NaTrue“ sertifikavimas suskirstytas į tris griežtus etapus. Pirmąjame etape, reikia įrodyti, kad visos produkto sudedamosios dalys yra natūralios kilmės ir apdorotos tik tvariu būdu. Kiti du etapai pasiekiami įvertinant, kokią priemonės dalį sudaro sertifikuotuose ir ekologiškuose žemės ūkiuose užauginti ingredientai. Aukštesnio lygio sertifikavimas įrodo, kad priemonėse bus daugiau ekologiškų medžiagų. Aukščiausias lygis – tikras iššūkis gamintojams, nes šiuos kriterijus gali atitikti vos kelios kosmetikos produktų grupės. Su pasididžiavimu galime pasakyti, kad Nature’s Secrets gamintojas yra vienintelis kosmetikos gamintojas Šri Lankoje, turintis sertifikatą, įrodantį, kad gaminama produkcija yra ekologiška ir natūrali.

Mūsų „NaTrue“ sertifikatu paženklintos priemonės yra 100 % natūralios ir organinės.

Sudėtyje yra tik ekologiškai išaugintų augalų ingredientai.

Pirkinių krepšelis